Întreținere spații verzi - aspl-sulina

Du-te la conținut

Întreținere spații verzi

Spații verzi
Amenajare și întreținere spații verzi
Activitatea de amenajare şi întreţinere de spaţii verzi din cadrul S.C. ASPL Sulina S.R.L. se desfăşoară pe raza orașului Sulina, în parcurile și aliniamentele stradale ale acestuia, având ca beneficiar Primăria orașului Sulina.

Acest serviciu efectuează lucrări specifice de amenajare, întreţinere şi salubrizare a parcurilor şi zonelor verzi, executând lucrări de pregătire a solului în vederea plantării răsadurilor de flori, a arbuştilor, trandafirilor, etc.

Foto spații verzi

De asemenea, se execută lucrări de cosire a gazonului, de toaletare gard viu, tăieri de corecţie la arbori şi arbuşti, tăieri de lăstari etc.

Pentru modernizarea activităților de întreținere a parcurilor și zonelor verzi, S.C. ASPL Sulina S.R.L. s-a dotat cu maşini şi utilaje specifice activităţii, cum ar fi: drujbă, motofierăstrău, trimmer, pompă de udat etc.
Utile amenajare și întreținere spații verzi

Prestarea activitatăților de amenajare şi întreţinere de spaţii verzi de către S.C. ASPL Sulina S.R.L. se desfăşoară în baza unor normative și prevederi legale specifice.

  • Decizia nr.20/14.05.2021 privind aprobarea tarifului pentru greblare, strângere iarbă, transport și depozitare după procesul de cosire.
 - Anexă la Decizia nr.20/14.05.2021 - Fișă de fundamentare pentru stabilirea tarifului cu privire la greblare, strângere iarbă, transport și depozitare după procesul de cosire.

ASPL Sulina
Tel./Fax: 0240 543 104; asplsulina@yahoo.com
Înapoi la cuprins